Private lease

Private lease

Vestiging van private lease bedrijf in Sloten

Er zijn vergevorderde plannen van een private lease bedrijf om zich te vestigen in het leegstaande bedrijfspand aan de industrieweg 7 in Sloten. Deze plannen zijn opgesteld door Rosfinance.nl. Ze willen hun Amsterdamse vestiging graag in dit pand vestigen om vanuit hier private lease auto’s aan de man te brengen.

Locatie private lease

Dit is wellicht in eerste instantie een rare keuze. Wanneer er verder over wordt nagedacht, blijkt de keuze minder vreemd te zijn. De locatie ligt in de buurt van niet alleen de ring van Amsterdam, de A10, maar daarmee ook in de buurt van het bedrijventerrein Sloterdijk, waar veel kantoren gevestigd zijn. Veel van de bedrijven in dezelfde sector als private lease, vestigen zich in Westpoort. De gedeelten binnen de ring in Westpoort zijn echter erg populair. Daarmee zijn deze gebieden ook steeds duurder aan het worden. In Sloten is de vestiging voor private lease goed bereikbaar, maar kunnen ze een redelijk betaalbare huur afspreken. Toch zijn ze met een locatie in Sloten goed bereikbaar voor veel (potentiële) klanten

Wat is het doel van de private lease vestiging?

Bij een private lease financiert het leasebedrijf de aankoop van de auto terwijl de auto in het bezit is van de particulier, de klant. Het is voor de mensen die graag een mooie auto willen rijden, maar hier niet het geld voor hebben liggen. De een private lease af te sluiten, is de auto toch in je bezit, maar regel je met de private lease het aankoopbedrag van de auto.

Veel leasebedrijven bieden extra pakketten aan hun klanten. Een veelgebruikt pakket is een onderhoudspakket. Hierbij betaalt de klant een maandelijks bedrag dat het onderhoud van de auto dekt. Dit onderhoud gebeurt op locatie.

Andere aspecten die op locatie gebeuren, zijn afspraken met klanten. Bij private lease zijn de klanten meestal particulieren, maar ook steeds vaker ondernemers. Deze ondernemers zijn vaak kleine ondernemers die enkele bedrijfsauto’s willen aanschaffen. Met een private lease kunnen ze dit betaalbaar regelen. Een informerend gesprek, maar ook het tekenen van contracten gebeurt tussen twee personen op locatie. Dit kan natuurlijk op een kantoor van de klant zijn, maar een kantoor van het private lease bedrijf is ook van belang voor deze zakelijke afspraken.

Effect private lease op de buurt

Naar onze verwachting zal de komst van het private lease bedrijf geen zichtbare effecten hebben voor de buurt. Het zal naar waarschijnlijkheid een rustig kantoor worden dat tevens onderhoud verricht aan auto’s en zakelijke afspraken heeft. Het gaat hier dus om werkgelegenheid en nieuwe mogelijk voor lokale bedrijven om hun bedrijf tot ontwikkeling te brengen.

Daarnaast hebben wij in de buurt een nieuwe mogelijkheid om betaalbaar een mooie wagen te rijden met een private lease. Wij hebben dus ook zeker voordeel met de komst van Rosfinance.nl naar Sloten. Op de locatie aan de Industrieweg kunnen ze een goede locatie hebben om hun bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het bedrijf kan verder uitgroeien tot een succes binnen de grenzen van Sloten, maar met goede connecties met Amsterdam. Dat is het voordeel van ons dorp in de stad.

Posted on